Igualada iniciarà la campanya de vacunació del grip a partir del proper dia 2 de novembre. Com és habitual, l’equip d’Atenció Primària Igualada Urbà i el CAP Igualada Nord organitzen, amb el suport del departament de Salut de la Generalitat i el departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada, la campanya de vacunació antigripal estacional a la ciutat. La campanya "Igualada sense grip" es farà repartint professionals de vacunació per diferents equipaments del municipi, amb la finalitat de facilitar l’accés de la ciutadania a la vacunació.

El departament de Salut ha insistit en el darrers dies en la importància de vacunar la població de més risc, perquè la vacuna o evitarà el contagi o en reduirà les conseqüències. Aquest any, els experts asseguren que hi haurà el virus del grip.

A partir de dimarts 2 de novembre i durant tot el mes, la vacunació es farà a l’Escorxador (de 9h a 13h i de 15h a 19h). El dia 5 de novembre, es vacunarà, també, al Casal Civic del Passeig (de 9h a 13h) i al Centre Cívic de Fàtima de 9h a 13h. El 12 de novembre, en el mateix horari, es vacunarà al Casal Cívic Montserrat i a l'Hospital d'Igualada. I el dia 19, al Casal Cívic elPasseig i als de Fàtima. L'últim dia de vacunació lluny de l'Escorxador, serà el dia 26, dedicat al Casal cívic Montserrat i a l'Hospital d'Igualada.

La campanya va específicament dirigida a les persones a partir de 60 anys i les de menys de 60 anys que presenten malalties cròniques i respiratoòries i que poden tenir un alt risc de complicacions si agafen la malaltia.

Hi ha una adreça electrònica per poder demanar hora de vacunació http://bit.ly/horacap