Sergi Fitó Giralt és ja nou regidor de l'Ajuntament de Calaf en substitució de Tomàs Agulló Lloret. La presa de possessió com a regidor va tenir lloc al ple de dilluns passat, segons ha informat avui l'Ajuntament calafí. Fitó era comissionat de municipalització de l'aigua i s'encarregava de tasques relacionades amb la gestió i l'abastament municipal. Ara assumirà l'Àrea de Medi Ambient i Serveis Municipals que portava Tomàs Agulló Lloret. La presa de possessió va tenir lloc a l'inici del Ple. Després de la intervenció del secretari interventor, Joan Miquel Roig, el nou regidor va prometre el càrrec. Tot seguit, l'alcalde de Calaf, Jordi Badia, li va fer entrega de la medalla de regidor. Posteriorment, Sergi Fitó va pronunciar un breu parlament de compromís amb la població i l'equip de govern, que ta tenir la resposta de benvinguda de la resta de grups. El canvi al govern no

En el ple de dilluns també es va fer l'aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals reguladores dels tributs municipals per a l'exercici 2022 (que van rebre els 7 vots a favor del govern republicà, dues abstencions del GIC-VV i un vot en contra de Junts per Catalunya.

A l'apartat de l'activitat de control, el portaveu del GIC-VV, Jaume Simó, va expressar dubtes respecte de diversos pagaments, com la compra d'una olivera centenària o la contractació de serveis controladors de seguretat per la Festa Major.

D'altra banda, el portaveu de Junts per Catalunya, Joan Caballol, es va interessar per la pròrroga del contracte de les obres de reforma al carrer Mestre Manel Giralt, l'adjudicació de les obres de reforma del carrer de la Colònia, el pagament a l'associació de veïns de la Pineda pel repartiment de cartells.