Quan passaven només 14 minuts del 2022, poc després de les campanades, ha nascut el primer nadó de l'any de l'àmbit sanitari Catalunya central a l'Hospital Universitari d'Igualada. El nadó és un nen que es diu Èric, i és el segon fill de la Lídia Jové Sánchez i el Jordi Caballero Puig, que viuen a Piera. Tant el nen, que en el moment de néixer ha pesat gairebé 4 quilos (3,965 kg), com la mare es troben després del part en perfecte estat.

Fonts del centre sanitari han explicat que "ha estat un part eutòcic (d'expulsió espontània) sense incidències".

El primer nadó de l'any a Catalunya ha estat una nena, Alexa, de Barcelona, que ha nascut a l'hospital de Sant Pau, quan escara sonaven les campanades del primer dia de l'any. Ha pesat 3,765 kg. I els seus pares són la Valentina i l'Alexander. A la regió de Tarragona també han tingut un nadó matiner. A les 00.19h ha nascut la Candela, la filla de la Jessica i l'Ariel, a l'Hospital Joan XXIII.

A Olot també han tingut un naixement poc després de la mitjanit. Quan passaven 9 minuts, hi ha nascut la Inas, que ha pesat 3,210 kg. I els seus pares són la Silvina i el Yassin. És el primer nadó de terres gironines.

I el primer nadó de Lleida, nascut a l'Arnau de Vilanova, de la capital del Segrià, ha estat la Sany, una filla de la Sara i el Hammed, que viuen a Lleida. La nena ha pesat 2,250 kg.