El líder d'ERC, Oriol Junqueras, presenta a l'Anoia el seu darrer llibre "Contra l'adversitat", que vol ser una mirada cap al futur amb l'aprenentatge del que ha succeït en els darrers anys al país. Es tracta d'un llibre escrit, en bona part, des de la presó de Lledoners, d'on va ser reclús arran de la sentència contra el procés d'independència de Catalunya.

Fonts del partit republicà han explicat que el llibre és "una mirada cap endavant: pensaments, idees, somnis i possibilitats tenen cabuda en la pregunta sobre com afrontar els reptes individuals i col·lectius que defineixen la nostra societat i el nostre temps·. L'acte de presentació tindrà lloc el proper dia 1 de febrer, en un acte a l'Ateneu Igualadí, on Junqueras estarà acompanyat del cap del grup municipal, Enric Conill, i de l'exconsellera de Salut i actual membre de la mesa del Parlament, la també igualadina Alba Vergés.

En "Contra l’adversitat", Junqueras fa "una crida a encarar els debats que ens encaminaran cap a una societat millor", expliquen les mateixes fonts. Hi ha un recull de pensaments sobre el compromís social i polític, el republicanisme, la importància del diàleg, el canvi climàtic, la igualtat i el pes de la història que el polític posa en diàleg amb els orígens familiars, les lectures més estimades, la duresa de l’encarcerament i les cartes als fills.

ERC fa una reserva de lloc per a l'acte a través del correu electrònic a anoia@esquerra.cat o al whatssapp 607 38 24 87.