El nou curs universitari del Campus d’Igualada-UdL va arrencar ahir en totes les titulacions que es cursen a la capital de l’Anoia. Com a novetats, el Campus d’Igualada estrena el grau en Enginyeria Informàtica, amb una capacitat de 35 places de nou ingrés, i incrementarà 40 noves places per als estudis d’Infermeria.

D’altra banda, és previst que al llarg d’aquest curs finalitzin les obres del nou edifici de Salut al Passeig Verdaguer d’Igualada, que suposarà una millora significativa per als estudis de l’àmbit sanitari que s’imparteixen al Campus. El projecte, que té un pressupost de 6 milions d’euros, acollirà el grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia que la Universitat de Lleida ofereix a Igualada, ubicats provisionalment a La Teneria. Aquest nou edifici universitari tindrà una capacitat per a 500 estudiants.

Al Campus Universitari Igualada-UdL actualment s’hi imparteixen 9 titulacions entre graus, dobles graus i màsters. En l’àmbit de les enginyeries, el Campus d’Igualada ofereix el grau en Enginyeria Informàtica – que s’estrena aquest curs –; el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística – és l’única universitat pública catalana on es pot cursar –; el grau en Enginyeria Química; i el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa en la seva especialitat.

Pel que fa a l’àmbit de la salut, la Universitat UdL imparteix a la capital de l’Anoia el grau en Infermeria – que aquest curs ofereix 40 noves places a Igualada, amb un total de 85 – i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia.

A més, en l’àmbit d’economia i empresa, el campus igualadí també ofereix el grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE); i el doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en ADE.

En totes les titulacions, els estudiants faran pràctiques acadèmiques externes en empreses, institucions o entitats, que els facilitarà la inserció laboral. El Campus d’Igualada també ofereix la possibilitat d’obtenir dobles titulacions internacionals amb les universitats Facens de Brasil i Novia UAS de Finlàndia.