Collbató estrena el seu balcó a Montserrat, un dels sets miradors a la muntanya des del Baix Llobregat. L’objectiu dels «Set Balcons de Montserrat» «és oferir un nou producte turístic aprofitant les vistes privilegiades, amb el qual s’espera atreure visitants i dinamitzar els municipis de la zona nord de la comarca», segons expliquen els impulsors.

L’actuació «Set Balcons de Montserrat» és un projecte que forma part del Pla de desenvolupament turístic de la zona nord de la comarca, impulsat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

El balcó de Collbató s’inaugura avui a les 11 del matí. La infraestructura ubicada a l’escala de la muntanya permetrà als visitants gaudir d’unes espectaculars i noves perspectives de la muntanya màgica. A més, les persones que el visitin hi trobaran un banc en forma de tecla d’orgue. Cal destacar que des del mirador surt una ruta circular que porta, a través del turó del Castell, fins al Forn de Calç i al nucli medieval.

El primer municipi a obrir el balcó al públic ha estat Castellví de Rosanes. Aviat, abans d’acabar l’any, s’han d’obrir els balcons també a Abrera, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires.