Regió7

Regió7

L'Ajuntament d'Igualada sanciona dos establiments per incomplir els horaris de tancament

La Policia Local va denunciar dos bars musical, Inèdit i Lick que poden rebre sancions d'en 1.000 i 10.000 euros

Un espai irregular de desvallestament Aj Igualada

La Policia Local d’Igualada ha aixecat aquest cap de setmana dues actes a establiments nocturns per incompliment de l’horari de tancament, concretament els bars musicals Inèdit i Klick. Els agents realitzen controls, especialment durant les nits del cap de setmana, per assegurar el compliment de la normativa de les activitats d’oci nocturn i vetllar pel descans del veïnat. Segons la normativa, aquest incompliment és de caràcter greu i, per tant, les sancions que s’imposen ens aquests casos oscil·len entre 1.001 i 10.000 euros, en funció de la gravetat i reincidència.

Desmantellament d’un taller mecànic clandestí

D’altra banda, la setmana passada la Policia Local d’Igualada també va desmantellar un taller mecànic clandestí en un garatge del Carrer Joan Llimona i Gabarró. Després d’efectuar diverses vigilàncies, el 19 d’octubre es va realitzar una inspecció a la instal·lació i es va comprovar que a l’interior hi havia un total de 35 vehicles, centenars de peces de recanvi i residus, entre d’altres.

Es va evidenciar que es desenvolupaven les activitats de compravenda de vehicles de segona mà, reparacions de vehicles i de venda de peces de recanvi a través d’aplicacions de mòbil. Per aquest motiu, es va aixecar una acta de denúncia amb totes les infraccions observades, que van donar lloc a l’obertura d’expedients sancionadors en diferents àmbits com Indústries i Activitats i Medi Ambient, a més d’informar a la Seguretat Social de les irregularitats detectades.

Compartir l'article

stats