Un jove veí d'Igualada, Albert Canyelles Salvador, de 23 anys, i de nacionalitat espanyola, va morir la matinada de dissabte en un accident a l'interior del nucli urbà del Bruc, quan la moto va sortir de la via per causes que no han estat aclarides. Les exèquies pel jove seran avui, a la basílica de Santa Maria d'Igualada, a partir de les deu del matí.

L'accident va tenir lloc vint minuts després de la mitjanit, quan la motocicleta amb la qual circulava la víctima va sortir al final del carrer del Bruc del Mig, la via principal que travessa el nucli urbà. El punt on va tenir lloc el sinistre és en un revolt, al costat d'un immoble que es troba en obres, on la víctima va impactar contra un arbre. Els serveis mèdics que es van desplaçar al lloc del sinistre no van poder ser a temps de reanimar el jove, que segons tots els indicis va morir a l'acte. L'alcaldessa del Bruc, Maria Josep Aubarell, ha transmès el seu condol a la família del desaparegut.

La víctima del sinistre mortal era una persona habitual al nucli veí de Collbató i estava implicat en activitats esportives a la comarca.