A dins de la superfície del complex d'activitats esportives del Puigcornet, Infinit, s'estan enllestint els darrers detalls per a l'obertura, que serà dissabte vinent, i on s'ha convidat tota la ciutadania. Les obres a dins del recinte estan pràcticament acabades; a fora, queda per treballar en l'habilitació d'un espai d'aparcament -de fins a 275 places- que ha de donar cabuda a tots els abonats i clients, i que en principi serà obert per a tothom. El complex del Puigcornet ja té més de vuit centenars d'escolars apuntats als cursets i vora 400 persones inscrites com a abonats. A les oficines del CNI, més de 2.000 persones han sol·licitat informació.

Les inscripcions es van obrir el dia 7 de setembre, i han superat les previsions de l'organització. Aquesta neix entorn la gestora Anoia Esport, és una societat integrada per la firma Duet Sport, vinculada a la constructora Proinosa, Sport Assistance 2000 -societat regida per Enric Truñó, un dels responsables de Barcelona 92- i el Club Natació Igualada. El complex disposa d'uns 14.000 metres quadrats de superfície i ha tingut un cost de nou milions d'euros des que es van encetar les obres, fa quasi dos anys.

L'equipament tindrà dues piscines interiors climatitzades, un jacuzzi, una sauna, dues sales d'activitats dirigides, una sala de 400 metres quadrats per a activitats de fitness, spinning o d'altres tipologies de dinàmiques dirigides, un espai menor per activitats suaus (ioga, tai-txi) i una sala de ciclisme indoor.

L'orientació de l'equipament serà en funció de l'usuari que l'utilitzi com a servei de salut, ja que tota l'activitat de competició es derivarà a les Comes. Per això, la configuració visual d'Infinit tendeix a una estètica suau, alegre i agradable, com ho són els vidres de colors que filtren la llum que entra a la piscina.

La gespa i els vestidors de les piscines que hi haurà a fora estan pendents d'acabar-se: "estaran acabades abans de l'estiu", explica la regidora d'Esports, Sílvia Torreblanca, que també avança que "el ventall d'activitats programades s'anirà ampliant". Pel que fa a l'entorn, s'estan fent obres per connectar el parc de Valldaura amb un pont fins al parc de Puigcornet, on hi ha el nou complex poliesportiu i la zona escolar.