El sindicat UGT ha denunciat la "la manca de transparència" de l'ERO de Xavier Bisbal SL i que ha vist "diverses irregularitats que fan inviable que l'autoritat laboral puguin autoritzar-lo".

Segons fonts del sindicat que han estudiat els documents aportats pel gabinet Roca i Junyent sobre l'expedient de regulació, han detectat "dubtes sobre la fiabilitat entre la documentació econòmica financera aportada per l'empresa" i avancen que "tot indica que podria existir una facturació B". UGT suma un segon focus de preocupació, ja que comenten que tant els comptes del 2008 com els del 2009 "són clarament incomplets i insuficients" i que en el cas del primer "manca un informe d'auditoria".

Quant al pla de viabilitat que ha presentat l'empresa de cara a mantenir la producció, des d'UGT consideren que "s'ha presentat un pla de viabilitat del tot superficial, que no aporta cap estudi tècnic que permeti saber si les mesures sol·licitades són adequades". Els advocats del sindicat també apunten que "manca el compte d'explotació per cadascun dels negocis de l'empresa, ja que les activitats són molt heterogènies, des de la fabricació de portes fins a l'explotació d'un gimnàs" i creuen que s'hauria de detallar amb deteniment a quina branca del negoci pertany.