Les 23 botigues efímeres de marques de tendència que hi ha obertes al Rec d'Igualada des de dijous s'enllaçaran avui amb els comerços que la UBIC d'Igualada plantarà a la rambla de Sant Isidre i la plaça de la Creu. La capital de l'Anoia unirà les REC.01 Stores, situades entorn del vell Rec igualadí, amb l'Outlet al Carrer, que impulsa el sector de comerciants igualadins.

Des del circuit que engloba 17 velles adoberies on s'han ubicat des de dimecres -amb un notori èxit de públic- es podrà connectar, a penes en tres minuts caminant, amb la plaça de la Creu, on comença la shopping line de la UBIC. Hi ha la previsió de setanta establiments comercials per compartir els espais al peu del carrer, a la rambla de Sant Isidre, al carrer de Garcia Fossas i a la plaça de la Creu. L'atracció que creen les marques de tendència va portar 5.000 persones a Igualada el novembre en dos dies; el pas de l'esdeveniment a tres dies fa pensar a l'organització que es batran aquells registres.

El comerç tradicional igualadí confia que l'embranzida que tenen les botigues del Rec -verificada de nou dijous i ahir- ajudi a desviar clients vinguts de fora cap a la Rambla, on hi haurà l'Outlet al Carrer. Aquest format ja s'ha convertit en un esdeveniment tradicional en el calendari de la ciutat. L'Outlet al Carrer consisteix en l'ocupació d'aquesta zona concreta, i "dóna l'oportunitat d'adquirir tota mena de productes de les campanyes anteriors i de l'any passat", segons el president d'UBIC-Igualada Comerç, Jordi Martínez.

Igualada celebrarà, al llarg de tota la diada, diverses activitats en paral·lel a la seva festa comercial. REC Stores, avui oberta des de les deu del matí fins a les deu de la nit, acompanyarà la venda a preus radicals de marques de disseny amb una atapeïda agenda cultural. Al migdia, amb la ruta cultural pel Museu de la Pell d'Igualada; més cap al vespre, amb les DJ Sessions que hi haurà a la fàbrica Tint del Xulina.

També al Museu de la Pell es podrà veure aquest cap de setmana l'exposició de motos que hi ha muntat el col·lectiu Iguland.