L'alcaldable de la nova formació independent de Santa Margarida de Montbui, Jesús Miguel Juárez, és una persona implicada en diverses entitats del municipi com per exemple la Cavalcada de Reis. Juárez també ha treballat a l'Ajuntament i fins i tot, fa vuit anys, havia estat en la llista dels socialistes de Montbui encapçalada per l'actual alcalde Teo Romero.

Santa Margarida de Montbui ha presentat aquest cap de setmana una nova candidatura independent: Veïns amb Veu-Montbui. La formació és integrada per "un grup de veïns, no polítics, que volen traslladar la veu de la gent a l'Ajuntament", tal com assegura el cap de llista Jesús Miguel Juárez.

Segons Juárez, l'aspiració de Veïns amb Veu-Montbui de cara a les eleccions del maig vinent és intentar aconseguir representació al consistori, ja que "no guanyarem, però si obtenim dos o tres regidors serà un gran èxit pel grup". Actualment, el PSC disposa d'un total d'onze regidors dels tretze de l'Ajuntament.

Juárez qüestiona el model actual de ciutat que s'està fent per part de l'alcalde del PSC, Teo Romero, i considera que Romero no ha prioritzat l'ocupació i la formació: "hi ha molta gent que pensa com nosaltres, que està farta dels programes electorals que només projecten noves infraestructures que algú ha de pagar i no miren pels veïns del poble". El cap de llista va afegir que són una alternativa real a l'actual forma de governar perquè "hi ha una altra manera de fer les coses en aquest municipi que actualment té la taxa d'atur més alta de Catalunya. Som una població obrera i no podem fer construccions faraòniques".