19 de abril de 2011
19.04.2011
Eleccions municipals

CiU situa l'alcadessa de Capellades de número dos

Anna Maria Sánchez (CiU), ha reconsiderat la decisió d'abandonar la política i serà la número dos de la llista electoral

13.04.2011 | 02:00
Anna Maria Sánchez, alcaldessa actual, i Marcel·lí Martorell, alcaldable

L'actual alcaldessa de Capellades, Anna Maria Sánchez (CiU), ha reconsiderat la decisió d'abandonar la política i serà la número dos de la llista electoral que encapçala l'actual tinent d'alcalde, Marcel·lí Martorell. Sánchez, de 31 anys, ha estat alcaldessa de la vila des del 2007 i ha governat amb majoria simple. Recentment, havia anunciat que no podia seguir en el càrrec pels seus compromisos professionals.

El dia 16 de març es va presentar el seu relleu, Marcel·lí Martorell, número tres a la llista el 2007 i un dels homes forts del govern capelladí. En aquesta ocasió, Sánchez i Martorell intercanvien papers, tota vegada que el segon de la llista fa quatre anys, Josep Carreras, no continua. Sánchez explica que "malgrat que no disposi del temps material per fer d'alcaldessa, ja havia dit que comptessin amb mi. No havíem parlat de números". La fins ara alcaldessa afegeix que Martorell "em va demanar que fos número dos i després de pensar-m'ho uns quants dies he acceptat". Considera que "és molt diferent ser alcalde que regidor. No és el mateix, la feina és més limitada. Crec que he fet molta feina i com que crec en el projecte del Marcel·lí, continuo".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook