La coalició entre CiU i Òdena2011-AM a Òdena, que governarà amb sis regidors durant l'actual mandat 2011-2015, ha marcat com a prioritat immediata la petició de revisió dels valors cadastrals del municipi, un tema que va generar un important moviment veïnal durant el període precedent. El govern odenenc l'encapçalarà fins al 2013 el republicà Carles Casanova, i des d'aleshores fins al 2015 Pep Solé.

Altres directrius de treball que vol fixar el govern és el manteniment de la sisena hora a l'escola Castell d'Òdena, així com assolir un compromís per mantenir el transport escolar del migdia. Pel que fa a infraestructures, s'espera engegar la construcció d'una pista poliesportiva a l'Espelt i també la finalització de les obres al camp municipal La Sort.

El projecte de l'outlet, viu

La coalició governant també ha pres "un compromís ferm" perquè l'outlet de Can Riba sigui una realitat. L'obra estava en espera dels acords de reparcel·lació entre els propietaris. El govern també es replanteja "la conveniència de reconstruir la plaça de l'església", i valora destinar els recursos per fer-ho en la reasfaltament i millora d'alguns carrers.