04 de juny de 2012
04.06.2012
40 Años
40 Años

La tradicional processó nocturna de Fàtima preludia el Sant Crist d'Igualada

05.04.2012 | 02:00

Un any més, el barri igualadí de Fàtima ho té tot a punt per obrir aquesta nit la viscuda celebració de la Setmana Santa amb el format tradicional. La primera de les tres processons organitzades per la Confraria de Fàtima començarà avui a les deu de la nit davant la parròquia per recórrer a pas lent l'avinguda de Nostra Senyora de la Pietat, amb l'acompanyament de la banda de tambors i trompetes.
Després d'aquesta processó, dedicada a Nuestro Padre Jesús Nazareno i María Santíssima de los Dolores, la intensa interpretació cristiana continuarà l'endemà, divendres, a les nou del vespre, amb el mateix recorregut dedicat al Santo Entierro i María Santísima de los Dolores. Finalment, diumenge serà el torn de la tercera i última processó de Nuestro Señor Resucitado, aquest cop al migdia.
La de Fàtima serà el preludi de la celebració del Sant Crist d'Igualada de la setmana que ve. Tot i això, demà, Divendres Sant, un viacrucis commemorarà la suor de sang a les 11 del matí a l'església del Roser, abans de les vespres solemnes del dilluns de Pasqua a la basílica de Santa Maria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook