Òdena ha estrenat una nova activitat per al foment de l'esport i la vida saludable. Un nou centre, Òdena Village, ha nascut per promoure l'activitat física a partir de les activitats relacionades amb el running, el ciclisme i l'equitació. Òdena Village neix de la idea de l'emprenedor Josep Casanovas, propietari de la finca on es desenvolupa el projecte i que n'és l'ànima.

Aquest dilluns al vespre se'n va fer la inauguració, en un acte a les mateixes instal·lacions, amb la presència de l'alcalde del municipi, el socialista Francisco Guisado, i les diputades igualadines Maria Senserrich i Alba Vergés, la primera de CiU, la segona d'Esquerra, i ambdues a Junts pel Sí. També hi havia una nombrosa representació de regidors de l'Ajuntament i alguns representants empresarials.

Òdena Village comença les activitats els propers dies. Les instal·lacions fonamentals són un edifici central on hi ha una sala per poder encabir fins a un centenar de persones, un espai de cuina, vestidors i despatxos per a la gestió. Es tracta de poder oferir a grups activitats relacionades amb els tres camps abans esmentats, sense descartar altres possibilitats que s'hi vulguin.

Les instal·lacions, d'un projecte que ha necessitat més de dos anys de tramitació urbanística en tractar-se d'una actuació en sòl no urbanitzable, estan pràcticament enllestides. Ho estan les de l'edifici central on pràcticament només falten els mobles, i també les dels espais per als rucs (tots ruc català) i per als cavalls. I el que falta és definir l'àrea d'acampada, que en aquests moments encara està en estudi a la Generalitat. Es tracta d'una àrea amb unes 15 tendes i una de més gran per poder fer-hi treballs en grup.