El barri industrial del Rec d'Igualada es tornarà a transformar de dalt a baix amb el festival Rec.0, que se celebrarà del 7 al 10 de novembre. Es tracta d'una fira festiva en què les grans marques de moda comparteixen protagonisme amb els discjòqueis i els food trucks.

Les firmes anoienques seran molt presents en aquesta 19a edició, amb marques i dissenyadors com Sita Murt, Messcalino, Boxley i Punto Blanco, entre moltes d'altres, a més de comercials de l'Anoia que vendran estocs de grans dissenyadors i marques com Pepe Jeans, Javier Simorra o Superdry. No hi faltaran, tampoc, grans firmes com Levi's, New Balance, Adidas, Mango, etc.

Qant a l'oferta musical, quatre escenaris situats en àrees diferents del circuit Rec oferiran més d'una vintena de concerts i sessions de discjòqueis, tots gratuïts. Destaquen grups com Root Diamonds, Miss Lopita i Red Rombo, i artistes com Mar Gabar-re, Beth i els anoiencs Albert Gàmez, David Dàmaso i Milton Salazar.

Una novetat serà l'obertura de nous espais del barri, com l'adoberia Cal Segall o Cal Valls, on s'hi instal·laran les marques infantils que formen l'oferta Reckids.

Una altra activitat habitual de la fira és el Recmeeting, un debat sobre temes vinculats al Rec. Aquesta cop la xerrada girarà entorn de l'esport com estil de vida i tindrà la presència de la corredora Núria Picas i de la nutricionista Sandra Sardina.