Igualada tindrà un nou Grau Superior de Gràfica Audiovisual el proper curs. El nou grau, que s'impartirà a La Gaspar serà totalment municipal, tindrà trenta places i una durada de dos anys.

L'escola Municipal d'Art i Disseny adequarà els espais i ampliarà els equipaments tècnics per oferir aquest nou cicle que complementa i fa més gran l'oferta formativa que ja s'ofereix al centre.

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, acompanyat de la tinenta d'alcalde, Patrícia Illa, la directora de l'Escola Municipal d'Art i Disseny La Gaspar, Raquel Camacho, i la docent i membre de la direcció del mateix centre, Ester Comenge, van anunciar ahir l'ampliació formativa.

Aquest nou cicle de formació professional, a més a més, es podrà cursar en la modalitat de 2+1. És a dir, que els alumnes que ja han cursat el Grau Superior de Gràfica Publicitària només hauran de fer un curs per obtenir el títol de Grau Superior de Gràfica Audiovisual.

El nou curs tindrà set mòduls formatius entre els que destaquen guió i estructura narrativa, història de la imatge audiovisual o tècniques 3D a banda dels projectes pràctics que es hi podran portar a terme.

En la presentació d'aquest nou cicle, l'alcalde d'Igualada, Marc Castells va destacar que aquesta ampliació suposa una important aposta «per la formació de qualitat, adaptada a les noves tecnologies i al món professional actual». Castells va posar en valor la formació professional que s'imparteix a Igualada que, segons va subratllar, aconsegueix l'objectiu de fer «que els nostres joves puguin formar-se a Igualada, amb una oferta actual, competitiva i, com en aquest nou grau, totalment municipal».

De la seva banda, Raquel Camacho, directora de La Gaspar, va agrair la tasca feta per l'ajuntament per tirar endavant aquest nou projecte alhora que va destacar «l'augment de competències que aquest nou cicle donarà als alumnes de l'escola, que tindran una formació encara més àmplia i competitiva».