La Colla de Petits Diables i pixapólvora d’Igualada celebra aquest dissabte el seu 20è+2 aniversari. Diables i Pixapólvora d’Igualada. La celebració s’ha posposat per tal de poder celebrar-ho de forma adequada i sense les restriccions que va imposar la pandèmia del Covid aquests dos darrers anys.

Les colles participants convidades seran un total de nou d’arreu de Catalunya: el ball de Diables Els Petits de foc de les Roquetes; el ball de Diables Petits Diabòlics; el ball de Diables Petits Les Espurnes de la Ràpita; els diables Petits de Sant Pau d’Ordal; diables Sexesfoc; els Diablons Mirtels de Calafell; els Mal Llamp d’Igualada; els Menuts dels Cabrons i Bruixes de Centelles i finalment els Petits Cabrons de Vilanova del Camí Cercavila de foc.

Els homenatjats, a l’inici

L’Inici de la cercavila de foc, serà a la Plaça sant Miquel a les 21 h, i l’ordre de sortida de les colles és el mateix que s’indica, encapçalat per la colla dels Petits Diables i els Pixapólvora d’Igualada.

El recorregut de la cercavila de foc anirà de la plaça Sant Miquel al Carrer Sant Roc, Carrer Sant Sebastià, Plaça de la creu (on hi haurà un lluïment de les colles), Carrer Sant Simplici, Carrer Sant Joan, Carrer pare Tous Soller, Carrer Sant Domènec, Travessia de Sant Domènec, Carrer Sant antoni M. Claret, Travessia Gomis, Carrer Sant Ignasi (plaça Caterineu, lluïment de les colles), Carrer de la Creueta, Carrer dels Traginers i Travessia dels Traginers. La celebració acabarà amb una encesa final de totes les colles alCarrer Joan Mercader .