Les empreses Ignis Energia i IB Vogt, promotores d'un part fotovoltaic a Pujalt volen cobrir un 20% de la inversió a través de la participació dels veïns del mateix Pujalt i de 36 poblacions més de l'entorn que es considera que podrien ser beneficiàries directes de la instal·lació. El parc de Corbeso, a Pujalt, es troba ara en fase de desenvolupament i té previst poder entrar en servei a mitjans del 2023. Més de 124.000 persones dels 37 municipis propers podran tenir accés a aquests participació, amb unes aportacions que van des dels 500 euros fins als 100.300 euros. La rentabilitat estimada és del 6,5%.

La planta solar de Corbeso comptarà amb 49.987 MWp de potència. Segons els càlculs que fa públics l'empresa promotora, aquesta potència equival a 1.701 hores d'energia renovable i una producció anual de 87.511 MWh. Aquesta energia hauria d'evitar l'emissió de 26.250 tones de CO2.

L'empresa ha explicat que la inversió dels veïns es faria a través de Fundeen, la plataforma de finançament participatiu. És una entitat que compta amb l'autorització de la Comissió Nacional del Mercat de Valors i està addherida als Principis d'Inversió Responsable de l'ONU.

Els veïns poden finançar fins a 1.003.650 euros, que es compta que serà el 20% de la inversió total. La inversió es fa d'acord amb la vida útil del projecte, que es calcula que serà de 30 anys. Durant aquest temps, els inversors es beneficiaran dels ingressos generats per la producció i venta de l'energia.