Igualada fa els darrers passos per construir 24 pisos socials

Simulació de com serà el nou habitatge de pisos socials

Simulació de com serà el nou habitatge de pisos socials / Aj Igualada

Redacció

Igualada ha iniciat el procés de licitació per poder fer realitat la construcció de 24 pisos socials la ciutat. Els pisos de la nova promoció, ubicada al carrer Joan Serra i Constançó, comptarà amb un soterrani amb places d’aparcament, planta baixa i tres plantes pisos

Aquest mes de desembre, l’INCASOL ha iniciat el procés de licitació per la construcció de 24 pisos socials al carrer de Joan Serra i Constançó, al barri de Les Comes. Està previst que l’obra quedi adjudicada en 4 mesos i té un pressupost de 3’7 milions d’euros.

L’Ajuntament d’Igualada ja va aprovar en la seva comissió d’urbanisme del mes de març, l’atorgament de la llicència a l’INCASOL per tal de poder dur a terme aquesta promoció d’habitatge que ha estat possible gràcies a la cessió del terreny municipal per part de l’Ajuntament a la Generalitat, sent aquesta última qui s’encarrega de la promoció i inversió.

La construcció dels nous pisos té una durada prevista d’1 any i 6 mesos, i comptarà amb una planta soterrani, planta baixa i 3 plantes pis, amb un total de 24 habitatges, 24 places d’aparcament i previsió de 24 places de bicicleta.

Aquesta és una de les quatre promocions d’habitatge social que es duran a terme a la ciutat properament, juntament amb la del carrer Virtut, carrer Sant Carles i carrer Comarca.