La presidenta del Congrés visita Igualada per donar suport al candidat socialista Jordi Cuadras

El cap de llista igualadí destaca que és la primera vegada que un president del Congrés espanyol visita la capital de l'Anoia

Fermí Riera, Irene Gil, Meritxell Batet i Jordi Cuadras, dijous a Igualada

Fermí Riera, Irene Gil, Meritxell Batet i Jordi Cuadras, dijous a Igualada / PSC

Redacció

La presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, ha visitat Igualada aquesta cap de setmana per donar suport a Jordi Cuadras com a candidat del PSC a l’alcaldia. Ha estat aquest dissabte quan, acompanyada del portaveu a l’oposició de l’Ajuntament i candidat d’Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta), ha visitat diversos comerços de les Comes i ha parlat amb molts veïns i veïnes a peu de carrer. La visita també ha comptat amb la presència del diputat Jordi Riba i els regidors Irene Gil i Quim Roca.

Meritxell Batet va traslladar tot el seu suport a Jordi Cuadras i aquest ha agraït el seu suport i la visita de Batet a Igualada, perquè "és la primera vegada que una presidenta del Congrés visita la ciutat".

Batet va passejar pels comerços de les Comes i va compartir una trobada amb diversos empresaris de la ciutat i de la comarca. Es va interessar en aspectes econòmics relacionat amb la creació d'ocupació i va exposar les reformes i canvis legislatius que està fent el Govern d’Espanya per afavorir el creixement econòmic en un context marcat per la pandèmia i la Guerra d’Ucraïna. Batet va estar acompanyada del diputat Jordi Riba i del candidat Cuadras, l’alcalde d’Òdena i primer secretari del PSC a la comarca, Francisco Guisado, l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, i la candidata socialista de Santa Margarida de Montbui, Sílvia Latorre.

El candidat Jordi Cuadras es presenta aquesta setmana (dijous 26 de gener, a les 19.30h), al Museu de la Pell. Amb el lema “El nou impuls” presentarà el projecte de ciutat que encapçala de cara a les eleccions municipal tot esbossant les principals propostes i també comptant amb la participació dels regidors i la resta de l’equip.