El bus d'Igualada s'incorpora a la T-Mobilitat

Els usuaris del transport a Igualada i diferents poblacions de la comarca podran usar aquesta targeta

Un autocar del bus urbà

Un autocar del bus urbà / MASATS

Redacció

La T-mobilitat incorpora el bus urbà d’Igualada i diferents línies interurbanes del seu entorn. Les empreses Masats TG DX, del grup TG DX, s'incorporen al sistema i poden utilitzar la T-mobilitat. Amb les darreres incorporacions el desplegament de la T-mobilitat en la xarxa de bus de les sis corones tarifàries de l’ATM de Barcelona és de més del 90%. Les explotacions de busos que manquen, que tenen tecnologies diferents i han requerit adaptacions ad hoc del sistema T-mobilitat, es produiran durant les properes setmanes.

L’expansió de la T-mobilitat fora de l’àrea metropolitana de Barcelona està sent progressiva des del passat estiu. Actualment, el nou sistema permet viatjar per tota la xarxa ferroviària de l’ATMde Barcelona, a tota la xarxa de bus de l’àrea metropolitana de Barcelona i a pràcticament tots els serveis interurbans i urbans d’autobús de les corones 2, 3, 4, 5 i 6. Es pot consultar al web de la T-mobilitat l’ampliació territorial del sistema.

Actualment, en dia feiner, les validacions amb T-mobilitat superen les 550.000 i hi ha més de 880.000 persones donades d’alta al nou sistema.

La venda de títols de l’ATM de Barcelona de totes les zones es duu a terme en els canals de comercialització oficial de la T-mobilitat. A les màquines d’autovenda dels operadors TMB, a Ferrocarrils, Rodalies i TRAM, als webs de T-mobilitat, TMB i FGC, en el cas de compra de la targeta, a les aplicacions T-mobilitat , TMB App i FGC T-mobilitat i als punts d’atenció T-mobilitat habilitats de la xarxa de transport públic.

Aquests punt d'atenció es troben a Twitter T-mobilitat (@T_mobilitat); al telèfon gratuït 900 928 900 i al centre T-mobilitat, a l'avinguda de la Granvia de L’Hospitalet, 16-20, amb cita prèvia.