Calonge de Segarra denuncia abocaments il·legals al municipi

El govern local veu amb impotència com apareixen focus de deixalles en diferents indrets

Un agents dels Mossos en els treballs per fer l’informe

Un agents dels Mossos en els treballs per fer l’informe / AJ CALONGE

Redacció

L’Ajuntament de Calonge de Segarra ha denunciat als Mossos d’Esquadra abocaments il·legals de residus en diferents punts del municipi, en les darreres setmanes.

L’Ajuntament ha posat en coneixement de la policia catalana els casos dels abocaments a l’entorn natural. Asseguren fonts del govern que es tracta d’incidències reiterades, pràcticament als mateixos llocs. Els abocaments són en diferents accessos i camins del terme municipal de Calonge de Segarra, al voltant de la població de Calaf.

És un problema d’higiene, d’imatge de l’entorn del municipi i de tenir actituds incíviques perquè aquests residus que s’aboquen tenen la possibilitat de ser tractats.

Membres de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Policial Central (URMA RPC) del cos dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat en els darrers dies fins a Calonge de Segarra per a identificar la problemàtica, descriure-la i detallar-la portar a terme les investigacions corresponents a fi d’intentar solucionar aquesta problemàtica.

L’actuació policial podria servir per identificar possibles autors dels abocaments, que podrien arribar a ser sancionats per les seves accions. Els residus es troben en punts propers a la població més gran de la zona, Calaf.