Alba Vergés busca implicar Jaume Roures en futures inversions a Igualada

La candidata d'ERC voldria presentar el barri del Rec com un punt per a la implantació d'empreses tecnològiques

Alba Vergés i Jaume Roures a la seu de Mediapro

Alba Vergés i Jaume Roures a la seu de Mediapro / ERC

Redacció

 L’alcaldable d'ERC a Igualada, Alba Vergés, s’ha reunit amb el Director General de l’empresa Mediapro, Jaume Roures, a qui li ha traslladat les potencialitats d’Igualada i concretament del barri del Rec, un espai que Vergés pretén transformar per crear una zona amb empreses tecnològiques, audiovisuals, de disseny i de moda i que actualment “està abandonat per part del govern municipal”, segons la candidata republicana.

Mediapro és un dels grups audiovisuals més importants d’Europa amb una sòlida presència als 4 continents. Integra tota la cadena de valor en la producció de tota mena de continguts i en la prestació de serveis audiovisuals amb la innovació i la tecnologia més avançada, amb una facturació de 1.218 milions d’euros anuals i 7000 treballadors.

Alba Vergés: “Jaume Roures i Mediapro són pioners mundials del sector audiovisual”

Vergés destaca la “importància mundial” de Mediapro i el gran actiu de país que “són i seran” ja que “han demostrat sobradament la seva capacitat de generar ocupació de qualitat, de prestar uns serveis excel·lents i el seu compromís amb Catalunya”.

En aquest sentit Vergés explica que “la nostra ciutat, Igualada, té moltes potencialitats i el barri del Rec n’és l’exemple més paradigmàtic. Malauradament el govern municipal no ha transformat aquest espai i nosaltres el volem convertir en un hub tecnològic, audiovisual, de disseny i de moda” i això, segons Vergés, “és molt necessari que es faci, que es vagin a buscar a les empreses i es parli amb elles per poder generar oportunitats per Igualada i l’Anoia. Tenim un dels índex d’atur més alts de la província de Barcelona i això ho volem revertir movent-nos, trucant portes i anant a buscar inversions per Igualada”.

Finalment Vergés anuncia que seguirà cercant empreses, inversions i creant sinergies amb les empreses punteres del país per aconseguir inversions per Igualada.