Igualada ampliarà els cicles de formació professional i ubicarà els de la branca de salut al Badia i Margarit

El Milà i Fontanals oferirà el curs d’Instal·lacions de Producció de Calor i els graus de Cures Auxiliars d'Infermeria, Farmàcia i Parafarmàcia i Higiene Bucodental es faran al Badia i Margarit

Patrícia Illa, regidora d'Educació

Patrícia Illa, regidora d'Educació / Aj Igualada

Redacció

El proper curs educatiu, Igualada veurà ampliada la seva oferta de formació professional i, a més a més, la tindrà repartida en dos centres: el Milà i Fontanals continuarà com a centre de referència en aquesta formació i s'hi afegeix el Badia i Margarit, que farà tota la formació de l'àmbit de salut.

La regidora d’Ensenyament, Patrícia Illa, que aquest dimecres ha presentat l'inici del període d’inscripció en Educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (estan obertes fins al 20 de març), va anunciar també aquests canvis d'organització. Junts per Igualada, partit de govern a la ciutat, havia demanat que s'mpliés l'oferta formació en graus a l'Institut Milà i Fontanals, però finalment s'han distribuït cursos entre aquest centre i el darrer institut construït a la ciutat, el Badia i Margarit, tal com havia anunciat la tardor passada el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray en una visita a Igualada.

L’Institut Milà i Fontanals tindrà un nou curs d’Instal·lacions de Producció de Calor. Per altra banda, els Cicles Formatius sa salut que fins ara es cursaven al Milà i Fontanals es traslladaran a l'Institut Badia i Margarit el curs vinent 23-24: Cures Auxiliars d'Infermeria, Farmàcia i Parafarmàcia i Higiene Bucodental. Caldrà sumar a aquests cicles que es faran a la tarda el Programa de Formació i Inserció de sanitat al i el Cicle Formatiu de Grau Superior de documentació sanitària al Badia i Margarit.

La regidora d’Ensenyament, Patrícia Illa, s’ha mostrat satisfeta amb aquests nous cicles que “amplien l’oferta educativa de la ciutat especialment en l'àmbit de la salut que complementarà l’oferta del nou Campus Salut, del 4DHealth i les pràctiques que es realitzen a l’Hospital Universitari d’Igualada”.