Una festa molt participada marca l'estrena la renovació del parc Garcia Fosas a Igualada

S'ha renovat totalment la zona, que incorpora algun gronxador inclusiu

Ambient aquest divendres al parc Garcia Fosses

Ambient aquest divendres al parc Garcia Fosses / Aj Igualada

Redacció

Una festa infantil molt participada ha servir aquest divendres a la tarda per compartir amb els veïns l'estrena de la reforma del parc infantil Garcia Fossas. Les zones verdes, les àrees de joc i els gronxadors s'han renovat i reformat en els darrers mesos. Una festa infantil va comptar amb l’animació del grup Els Músics del Parc i les activitats i jocs de Tot Circ.

Es tracta d’una obra de millora àmpliament reclamada per l’Escola Garcia Fossas, però també per l'Associació de Veïns del Poble Sec. El parc ara te un tancament que el fa més segur i el preserva alhora que s’ha canviat tot l’enjardinament amb la plantació de 1.300 plantes arbustives. El projecte ha canviat tots els jocs infantils, alguns dels quals són inclusius. Aquest és un projecte de ciutat que dota a la comunitat d’un nou espai per trobar se i per divertir se.

Seguretat a la nit

Ara el parc té més espais de joc amb elements per totes les edats. A banda, del nou enjardinament, el parc s’ha cobert amb sauló compactat per renaturalitzar encara més tots els espais de joc, estada i oci familiar. També s’han renovat els elements de mobiliari de fusta amb bancs i taules de pícnic en diferents zones. El parc ara te un nou tancament integrat amb l’entorn que el fa més segur i el preserva a les nits.

La inauguració ha comptat amb la presència de diferents membres del consistori, l’alcalde de la ciutat, Marc Castells i els representants de l’Associació de Veïns del Poble Sec. Castells ha animat a tothom a gaudir d’aquest nou espai i a “cuidar-lo entre tots per tal que es mantingui com ara, nou, amb vegetació i espais pels ocells i animals de la ciutat”. A banda Castells també ha recordat que en menys d’un mes el barri tindrà molt a prop l’ampliació del Parc Central “que tindrà un espai d’skate fruit del procés participatiu dels nens i nenes de la ciutat, en un entorn verd i natural amb el Parc Central i el nou biollac”.