Els veïns de la comarca d'Anoia podran invertir a la planta solar de La Fortesa

Aquesta acció és una aposta per una transició energètica sostenible, impulsant la participació i benefici de les comunitats de Sant Pere Sallavinera, pertanyent a la comarca d'Anoia

Simulació de la planta solar de la Fortesa

Simulació de la planta solar de la Fortesa / FORESTALIA

Forestalia

Els veïns de la comarca d'Anoia tindran l'oportunitat d'invertir de manera prioritària en la planta solar de La Fortesa: una planta fotovoltaica promoguda per Forestalia que se situarà al municipi de Sant Pere Sallavinera.

El projecte solar que sumarà 30 MWp es troba en fase de desenvolupament amb un inici previst de la construcció per a principis de l'any 2024. La planta solar no sols impedirà l'emissió a l'atmosfera de més de 18.672 tones de CO2 anuals, sinó que apostarà pel desenvolupament socioeconòmic de la regió. En total, els residents podran finançar fins a un 20% del parc, o el que és el mateix, 2.897.787€ mitjançant un préstec de tipus subordinat amb una durada màxima de 15 anys.

Tots els interessats podran conèixer les dades del projecte en la presentació programada per al dia 23 de març a les 20:30 hores a Plaça Doctor Pons-Local social a Sant Pere de Sallavinera, on s'informarà dels aspectes més rellevants del projecte assistint a qualsevol pregunta que pogués sorgir.

Els interessats a formar part d'aquest projecte podran fer-ho a través de la plataforma de finançament participatiu Fundeen, referent en inversió de projectes d'energia renovable, on les aportacions van des d'un mínim de 500 euros fins a un màxim de 289.778 euros per inversor, a un tipus d'interès variable que s'estima en EURIBOR més 3,00%-4,00%.