Gabriel Rufián i Joan Tardà acompanyen Carolina Telechea en la seva presentació de candidatura a Santa Margarida de Montbui

L'alcaldable ha subratllat que el municipi no pot viure a l'ombra d'Igualada

Gabriel Rufián, Carolina Telechea i Joan Tardà en la presentació de la candidata aquest migdia

Gabriel Rufián, Carolina Telechea i Joan Tardà en la presentació de la candidata aquest migdia / Miti Vendrell

Miti Vendrell

Els diputats Gabriel Rufián i Joan Tardà s'han desplaçat avui fins a Santa Margarida de Montbui per donar suport a la candidata d'Esquerra per aquest municipi, Carolina Telechea. Actualment, Telechea és diputada i un dels punts centrals del seu discurs ha estat que "fa massa temps que Montbui viu a l'ombra d'Igualada".

L'acte de presentació de la candidata ha tingut lloc avui dissabte a 2/4 d'1 del migdia a la Vinícola i més d'un centenar de simpatitzants hi han assistit per donar escalf a l'alcaldable d'Esquerra Republicana. Techea ha explicat al seu públic que el seu principal objectiu és ajudar a "la gent de veritat".

Ha detallat les mesures socials que implementaria si sortís escollida en els comicis, les més destacades han estat la compensació de les pujades del menjar escolar, la creació d'una residència per la gent gran, l'estudi de la viabilitat de fer un centre comercial i la priorització la contractació de treballadors del municipi a les empreses que s'estableixin a Santa Margarida de Montbui.

La seguretat és un tema amb especial rellevància per l'alcaldable d'ERC per Santa Margarida. Ha assegurat que "s'il·luminaran més i millor les zones fosques, s'instal·laran càmeres de seguretat i s'augmentarà la plantilla de la Policia Local" amb l'objectiu final que la població se senti més segura als carrers del poble. Pel que fa al medi ambient, Techea ha dit que pretén implementar el sistema de recollida de residus Porta a Porta.

Gabriel Rufián ha destacat la capacitat negociadora de l'alcaldable del municipi de l'Anoia. El diputat ha fet saber que Telechea és "una persona capaç de portar un equip de persones profundament diferents entre elles". En aquest sentit, Carolina Telechea, ha destacat que "Santa Margarida de Montbui és un poble molt divers i que aquesta diversitat és el que ens fa rics i especials" i ha assegurat que "respectem totes les banderes i acceptem totes les ideologies".

Qui també ha dit unes paraules durant l'acte ha estat l'antic company de Carolina Telecha al Congrés, Joan Tardà, qui s'ha mostrat content d'estar a Montbui i ha realçat la candidata "he tingut la sort de conèixer-la i treballar amb ella". Ha assegurat que "té molta vàlua i es tracta d'una bona persona a qui cal fer-li confiança".

Tardà també ha parlat de la ideologia d'Esquerra, la qual té l'objectiu de "construir un escenari de democràcia i excel·lència on tothom tingui els mateixos drets i les mateixes oportunitats, una Catalunya de tothom i per a tothom".

Quan l'acte ha arribat a la cloenda, els protagonistes han pogut parlar amb tots els assistents a la presentació en un clima distès, tot fent un aperitiu.