El barri de Fàtima estrena gespa artificial al camp de futbol

Ajuntament, Federació catalana i club agraeixen la tasca feta per totes les directives i membres de la junta del C.F. Fàtima en l'acte d'inauguració

Inauguració del camp de futbol de Fàtima

Inauguració del camp de futbol de Fàtima / Aj Igualada

Redacció

Un camp de gespa artificial per al barri de Fàtima d'Igualada. El barri de Fàtima ho va celebrar dissabte, perquè la millora de la instal·lació li suposa un salt endavant. La renovació de l'equipament permetrà la pràctica esportiva a jugadors de tota la ciutat, tant de futbol com de rugby. La instal·lació no ha estat fàcil, perquè ha calgut fer un anivellament previ i un reforç del terreny on es troba aquest històric camp, on juga el C.F Fàtima.

La celebració ha servit per presentar tots els jugadors que conformen el club aquesta temporada i per retre homenatge a totes les directives, membres de la junta afeccionats i simpatitzants que han lluitat per tal que el camp tingues gespa des dels seus històrics inicis.

L'acte d'inauguració hi van assistir l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i la regidora d’Esports, Patricia Illa, acompanyats del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i del president del Futbol Club Fàtima, José Hernández, i l’actual gerent esportiu de l’entitat, Francisco Macanaz.

Jugadors del CF Fàtima

Jugadors del CF Fàtima / Aj Igualada

L'acte es va iniciar amb una presentació de tots els jugadors del club i el lliurament d'una placa commemorativa als presidents d’anteriors juntes del club o als seus familiars en homenatge la tasca feta fins al dia d’avui en què el somni de tenir un camp de gespa ha estat una realitat.

En els seus parlaments, el president del Futbol Club Fàtima, José Hernández, va agrair la tasca feta a les anteriors juntes directives i a l’ajuntament. Hernández va assegurat que aquest canvi suposarà “un salt evolutiu pel club que ara té el terreny de joc que es mereix per poder jugar, entrenar i sobretot viure amb passió la pràctica esportiva d’aquest esport que ens uneix a tots.”

Les instal·lacions del barri de Fàtima

Les instal·lacions del barri de Fàtima / Aj Igualada

De la mateixa manera, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, va explicar que es tracta d'un dia molt especial i va lloar la tasca feta pel club i pel barri de Fàtima per tenir aquest camp d’alta qualitat. Soteras va assegurar que en els propers anys “el club creixerà en qualitat i en nombre de jugadors i jugadores gràcies a aquestes instal·lacions que podrà gaudir tota la ciutat, en especial un barri tan singular com el de Fàtima”.

Finalment l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha volgut posar de manifest el gran canvi que suposarà per la ciutat l’estrena d’aquest camp renovat que permetrà esponjar la pràctica esportiva de la resta de camps i sobretot dota al barri de Fàtima d’un camp digne on practicar esport, fer salut i fer comunitat com s’ha fet des dels inicis del Club de Futbol Fàtima.

Després dels parlaments s’ha dut a terme un campionat social de penals que han iniciat l’alcalde i la regidora d’esports seguits de la resta de jugadors dels diferents equips del Fàtima. A la tarda la festa ha finalitzat amb un partit de jugadors veterans.

Subscriu-te per seguir llegint