La Universitat de Lleida (UdL) celebra el proper dissabte, 22 d'abril, la Jornada de Portes Obertes al Campus Universitari d’Igualada, on els futurs estudiants universitaris i les seves famílies podran conèixer tota l’oferta formativa de la UdL al campus igualadí per al curs 2023/24. Durant el matí de dissabte s’atendran les famílies que vulguin conèixer les particularitats de les diferents titulacions del campus i visitar les instal·lacions universitàries.

A les 10 del matí es presentaran les titulacions d’Enginyeria i d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) a l’edifici del Pla de la Massa (avinguda Pla de la Massa, 8) i a les 11 h es presentaran les titulacions de l’àmbit de Ciències de la Salut a l’edifici de la Teneria (plaça del Rei, 15) i a les instal·lacions del 4D Health Innovation Simulation Center, un centre de simulació clínica capdavanter a Europa.

En l’àmbit de les enginyeries, s’informarà específicament sobre els graus de titulacions tècniques: Enginyeria en Organització Industrial i Logística -que és única a Catalunya en una universitat pública-, Enginyeria Química i el Doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i en ADE. A més, el campus igualadí també ofereix la possibilitat de cursar els dos primers cursos dels graus d’Enginyeria Mecànica, Enginyeria Electrònica industrial i automàtica i Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat. El tercer i quart curs es poden cursar al Campus de Lleida. En l’àmbit de Ciències de la Salut s’informarà sobre el Grau en Infermeria i del Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia.

Les autoritats acadèmiques de la UdL atendran personalment les persones assistents i respondran totes les consultes relatives als estudis universitaris que es poden cursar al campus. Les persones que vulguin assistir a les sessions informatives cal que facin la inscripció a través de l’enllaç http://www.portesobertes.udl.cat/ca/ fins al 17 d’abril.

El Campus Universitari Igualada-UdL

El Campus Universitari Igualada-UdL és el Campus de la Universitat de Lleida (UdL) a la capital de l’Anoia. Actualment, s'hi imparteixen 8 titulacions entre graus, dobles graus i màsters – el curs vinent se n’impartiran 9 –. En l’àmbit de les enginyeries, el Campus d’Igualada ofereix el grau en Enginyeria Informàtica; el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, únic a Catalunya a preu públic; el grau en Enginyeria Química; i el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa en la seva especialitat. En l’àmbit d’economia i empresa, el campus igualadí també ofereix el grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE); i el doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en ADE. Pel que fa a l’àmbit de la salut, la UdL imparteix a Igualada el grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia. El curs vinent, el Campus igualadí oferirà, amb tres universitats més, el nou Màster en Tecnologies Innovadores del Cuir (LEATECH), en el marc del programa Erasmuns Mundus de la Unió Europea.