L'administració de loteria de Masquefa va vendre un dècim del número premiat en el sorteig d'aquest dissabte al migdia. El número premiat ha estat el 91.315, que ha obtingut un premi de 600.000 euros a la sèrie, 60.000 al dècim.

Aquest primer premi del sorteig d'ahir ha quedat molt repartit, amb moltes administracions que van vendre només un dècim, possiblement en una venda automàtica a través de la màquina. Masquefa és l'única població catalana que ha rebut un pessic d'aquest primer premi. Entre d'altres, la sort s'ha repartit a dues administracions d'Alacant, a Benidorm, Formentera de Segura (Alacant), Corvera d'Astúries. Valdivia (Badajoz), Pontejos (Cantàbria), Guadahortuna (Granada), Las Palmas, Foz (Lugo), Madrid, Fuengirola (Màlaga), Màlaga ciutat, Salamanca, la Laguna (Tenerife), Sevilla, Utreta (Sevilla) i València.

L'administració de Masquefa, situada a l'avinguda Catalunya, havia venut un segon premi de loteria d'un dijous l'any passat i el 2020 havia segellat una travessa, però no és de les oficines 'habituals' de les llistes de premiats.

El segon premi, corresponent al número 71.046, ha repartit 120.000 euros a la sèrie, 12.000 al dècim. I s'ha venut, entre altres localitats, a l'administració de l'avinguda Santa Coloma, de Santa Coloma de Gramenet. Un parell de butlletes també són d'administracions de l'entorn de Madrid. En total, hi ha butlletes premiades a una desena d'administracions de la península.