Aquesta temporada, l’Igualada Hoquei Club (IHC) estrena estics. Uns estics personalitzats i decorats amb la imatgeria de la ciutat. Membres de la junta, jugadors i representants de l’empresa Clyton, els van presentar aquest dimecres a l’Ajuntament i no van deixar indiferents.

Aquesta iniciativa sorgeix en el moment en què el club fa un canvi en la marca. Durant els darrers 18 anys, el proveïdor de material tècnic i dels estics del club igualadí ha estat Renault, però el passat gener van tenir un problema de servei i van haver de canviar. El president de l’Igualada Hoquei Club, Manel Burón, assegura que «ens vam haver de buscar la vida amb una marca blanca i Clyton va ser qui ens va subministrar els estics. A partir d’aquí, i amb el conjunt d’idees aportades pel, David Figueres, neix aquesta iniciativa».

Les noves eines de joc del club igualadí tenen plasmades imatges icòniques de la ciutat com els gegants, l’àliga, els moixiganguers o els globus aerostàtics. Ara aquestes imatges visitaran les pistes d’arreu d’Europa en aquesta nova temporada. L’IHC és el club esportiu que ha portat més lluny el nom d’Igualada ,en l’àmbit de l’estat i d’Europa. De les últimes 35 temporades, 34 han estat jugant en competició europea i en porten ja 40 jugant a la màxima estatal. Manel Burón explica que «volem implicar la ciutat amb el club i fer partit per la ciutat dels nostres èxits, penso que lluïm imatges d’Igualada perquè nosaltres ens sentim satisfets i esperem que la ciutat també se senti satisfeta del nostre club».

Els nous estics, a més, també estan totalment personalitzats per cadascun dels jugadors per tal d’adaptar-se el màxim a les seves necessitats i estils de joc, després de diversos mesos fent proves. En aquest sentit, Burón explica que «ara els estics són pràcticament al gust i a la mida de cada un dels jugadors». «Ara ja no hi haurà aquella excusa que l’estic no va bé», afegeix el president.

Aquests nous estics han encantat als jugadors i al club i tot i que ja els han estat utilitzats, el primer partit on s’estrenaran els estics ja pintats és aquest cap de setmana a la Seu d’Urgell, en un torneig on el club igualadí participarà el dissabte i el diumenge.