Els centres cívics de la ciutat d’Igualada han presentat una nova programació amb més de 200 activitats. El programa inclou les activitats que es faran des de l’octubre dins al març de l’any vinent el Centre Cívic Nord, l’Espai Cívic Centre i el Centre Cívic de Fàtima.

Patrícia Illa, regidora de Barris i Civisme de l’Ajuntament d’Igualada ha presentat el fulletó amb les 204 activitat. Aquestes darreres setmanes s’ha repartit a les cases. Illa ha destacat que els Centres Cívics de la ciutat «seguiran oferint una programació «extensíssima» i amb activitats per a tots els gustos, edats i nivells».

Per a la regidora aquest any destaquen les quatre sortides culturals al Liceu de Barcelona, al Santuari del Miracle, a la ciutat de Sant Joan Despí i a Besalú; així com també les visites guiades al parc del Cementiri Vell i al Convent dels Caputxins.

Aquest proper 16 de setembre, amb col·laboració amb Anoia Swing es farà una festa d’Inici d’activitats al Centre Cívic Nord.

L’any 2022 els Centres Cívics Municipals van ofertar un total de 500 activitats amb un total de 6459 inscripcions. Els diferents espais municipals d’aquests centres es van cedir per 709 activitats d’entitats o grups.

Si ens centrem en el Centre Cívic Nord, que va iniciar la seva activitat el 21 de març de 2022 ha tingut un total de 1909 inscripcions, ha ofertat 159 activitats i ha cedit espais a grups, entitats o empreses en un total de 249 ocasions. El centre ha tingut un total de 17.764 assistents.

Illa destaca l’agenda conjunta de tots els centre cívics com a proposta d’entreteniment i formació per als veïns de la ciutat i considera que hi ha un esforç important per portar a l’agenda aquestes 204 activitats, entre cursos, tallers, formacions i sortides culturals.