El Mercat d’Antiguitats s’acomiadarà diumenge 26 de novembre dels mercats del 2023, ja que el següent no se celebrarà fins al dia 6 de gener, coincidint amb la tradicional Fira de Reis.

Com cada darrer diumenge de mes, el Passeig Verdaguer s’omplirà amb més de 150 expositors: antiquaris, brocanters, col·leccionistes, artesans i venedors de material vintage procedents de diferents punts del país, que exposaran i vendran les seves peces més úniques. El mercat estarà ubicat en format de doble banda al Passeig Verdaguer entre els carrers Sant Magí i Cardenal Vives des de les 9h del matí fins les 14 h del migdia.

El mercat d’Antiguitats, organitzat per Fira Igualada amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, va néixer el 1980 i des d’aleshores s’ha convertit en una fira molt reconeguda i esperada pel sector, tant pel seu valor històric com per la qualitat del material que s’hi exposa. L’organització fa un balanç molt positiu de la trajectòria del Mercat d’Antiguitats aquest any 2023, ja que s’ha consolidat com un dels mercats referents a Catalunya en el seu àmbit. Cada vegada són més (i més fidels) els experts i amants de les antiguitats i del col·leccionisme que venen a Igualada a la cerca de materials per comprar o intercanviar. L’organització està treballant en el format del Mercat per al 2024. Han anunciat que hi haurà novetats amb la intenció de crear nous atractius, però, de moment, els canvis es mantenen en secret.