La festa es fa gran i gustosa al barri de Fàtima, d'Igualada

Les tapes prenen protagonisme amb un concurs infantil i un altre d'adults

Presentació de la festa de música i tapes de Fàtima

Presentació de la festa de música i tapes de Fàtima / Aj Igualada

Redacció

Tàpes i música, el binomi que fa triomfar la festa del barri de Fàtima, a Igualada. Aquest cap de setmana se celebra una nova edició, la 28a, del “Fàtima té Salsa”.

Patrícia Illa, regidora de Barris, assegura que la cita torna amb energia i que comptarà amb el bar “Ca la Tieta” i les entitats Confraria de Fàtima i Associación Cultural Virgen del Rocío en l’elaboració de les tapes.

Illa ha animat a tothom a participar d’aquesta festa que “permet degustar tapes originals i gustoses en un ambient animat i festiu amenitzat amb música: aquest any amb l’actuació de Ronald Rosario i Orquestra i DJ”. La jornada començarà amb el 8è concurs infantil i juvenil de tapes en què els infants i joves que hi participin hauran de cuinar les tapes en el mateix Centre Cívic de Fàtima amb uns ingredients que es trobaran, tindran una hora per cuinar-les. De 10 a 11.30 serà el torn del grup infantil de 2n a 6è de primària i de 12h a 13.30 el juvenil de 1r a 4t d’ESO. Els premis per als guanyadors seran vals per material escolar.

El concurs d’adults els participants cuinen a casa seva i després portaran les tapes al Centre Cívic de Fàtima de les 12.30 h fins les 13.30 h. Els premis per al Concurs Popular de Tapes d’Adults són: 1r premi: 100 euros i un dinar de tapes al bar “Reverso”; 2n premi: 60 euros i un val per un lot al bar “El Rincon” i 3r premi: 40 euros i val pel forn Ca l’Angelillo. El jurat estarà format per Joan Fontanella Roig, propietari del Bitok; Ana M. Garcia Mayogas, cuinera i membre de la Confraria de Fàtima i Arantxa Prieto,directora dels equipaments cívics d’Igualada.

A la nit, festa de la tapa oberta a tothom. A partir de les 20.30h s’iniciarà la Festa de la Tapa on es podran degustar diverses tapes elaborades per la Confraria de Fàtima que ha participat des de la primera edició de la Festa, l’Associación Cultural Virgen del Rocío que fa anys que també hi participa i el Bar “Ca la tieta” que s’incorpora aquest any. A les 22.30 h es farà entrega dels premis dels concursos de tapes i seguidament, hi haurà animació musical amb l’actuació de Ronald Rosario i Orquestra i DJ