Investiguen el cas d'un home que va aparèixer a l'Hospital d'Igualada amb múltiples fractures

Els Mossos treballen per esbrinar les circumstàncies que li van provocar les lesions compatibles amb una agressió

L'home va arribar indocumentat a l'hospital després que un ciutadà el trobés pel carrer demanant ajuda i el recollís amb furgoneta

L'home va arribar amb múltiples fractures a l'Hospital d'Igualada

L'home va arribar amb múltiples fractures a l'Hospital d'Igualada / ARXIU

Laura Serrat

Laura Serrat

Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas d'un home que dijous passat va aparèixer a l'Hospital d'Igualada amb múltiples fractures i ferides compatibles amb signes de violència.

L'home, que anava indocumentat, va arribar a l'hospital després que un ciutadà que l'havia trobat pel carrer demanant ajuda el portés fins al lloc amb furgoneta. En veure les contusions i les lesions que presentava eren compatibles amb una agressió, el centre va alertar els Mossos d'Esquadra.

Després de fer-li diverses proves, se'l va intervenir quirúrgicament d'urgència i el van estabilitzar a l'UCI. Posteriorment, el van traslladar a l’hospital de Bellvitge, ja que requeria unes tècniques específiques que no es podien dur a terme des de l'hospital igualadí, segons informen fonts del mateix centre.

La policia ha confirmat a aquest diari que en aquests moments treballen per esbrinar les circumstàncies que van provocar les lesions a l'afectat i confirmen que no descarten cap hipòtesi.

Subscriu-te per seguir llegint