1. La perla Ansu

Ansu Fati, jugador del FC Barcelona, s'ha convertit en el jugador més jove, amb 17 anys i 40 dies, en marcar un gol a la Champions. Ho va aconseguir en el Inter de Milà - FC Barcelona, el 10 de desembre, amb una diana que li va permetre superar la marca del jove futbolista Ghanès Peter Ofori-Quaye que va marcar amb 17 anys i 195 dies.

2. Les pilotes d'or de Messi

Aquest 2019, Leo Messi s'ha coronat com el primer jugador en tota la història del futbol en guanyar sis Pilotes d'Or, una més que Cristiano Ronaldo, que en suma cinc.

3. Germans i companys d'escuderia

Els dos germans de Cervera i pilots de moto, Marc i Àlex Màrquez, faran equip a partir de la temporada vinent a l'escuderia Repsol Honda. En firmar el petit dels dos aquest 2019 el contracte han fet història en ser el primer cop que dos germans estan a la mateixa escuderia.

4. Màrquez, més que Doohan

El pilot cerverí ha arribat aquesta temporada a les 79 "pole positions" comptant totes les aconseguides des de que va començar a competir, el 2009, a Moto GP. Amb aquest registre supera de llarg Michael Doohan, que en la seva trajectòria en va assolir 58.

5. Alonso desperta interès per l'IndyCar

El pilot asturià Fernando Alonso va aconseguir que la seva primera sessió d'entrenaments en la competició de la IndyCar fos seguida per més de dos milions de persones per les xarxes socials de YouTube i Facebook, baten el rècord de la sessió d'entrenaments més vista d'un pilot de carreres professional retransmesa en directe.

6. Doncic, igual que Jordan

Luka Doncic, jugador de bàsquet eslovè, va igualar durant la temporada 2018-2019 de l'NBA al mític Michael Jordan com el jugador amb la millor ratxa de partits consecutius aconseguint, al menys, 20 punts, cinc assistències i cinc rebots.

7. El partit de bàsquet més vist per televisió

La final del mundial de bàsquet que van disputar Argentina i Espanya a la Xina va batre rècord d'audiència i es va convertir en el partit de bàsquet més vist per televisió: 9,5 milions d'espectadors.

8. Nou rècord dels 200 metres esquena femenins

La adolescent americana, Regan Smith, va destrossar la marca de natació dels 200 metres d'esquena fent un temps de 2:03.35. Va batre així la marca de la seva compatriota Missy Franklin, fixada en un temps de 2:04.06.

9. I nou rècord també en els 200 metres braça masculins

El nadador rus, Anton Chupkov, va batre el rècord de 200 metres braça amb una marca de 2:06.12 rebaixant el cronòmetre 55 centèsimes, batent l'anterior marca de l'australià Matthew Wilson (2:06.67).

10. Cheptegei, el més ràpid en els 10 km

L'atleta Ugandès Joshua Cheptegei s'ha convertit en l'amo del nou rècord del món dels 10 quilòmetres. Ho va aconseguir a la cursa de la ciutat de València on va fer un temps de 26 minuts i 38 segons, superant la marca mundial del Kenià Leonard Patrick Komon establerta en 26 minuts i 44 segons.