Les obres del nou edifici de vestidors de la piscina municipal coberta d'Olesa de Montserrat han quedat enllestides en els darrers dies de l'any. Ha calgut una llarga espera, amb obres que inhabilitaven l'ús diari de la instal·lació durant setmanes, més de les previstes en el projecte inicial. L'empresa que va rebre l'encàrrec de fer la remodelació no va complir allò pactat i es va haver de fer una nova adjudicació, amb la qual cosa es va perdre temps per dur a terme la gestió administrativa.

L'empresa que ha acabat les obres, Indros Linyola SA, ha complert els terminis contractuals amb l'Ajuntament. El tram final de l'obra s'ha centrat principalment en els treballs d'instal·lacions de serveis que havien de permetre posar en funcionament la nova sala de màquines i les principals instal·lacions de climatització de l'edifici, així com les de recirculació i escalfament de l'aigua. I els darrers dies s'ha pogut fer una visita a la reforma.

Un cop finalitzats els treballs, es van omplir els vasos d'aigua, s'han fet les proves dels sistemes de recirculació i tractament de l'aigua, i d'escalfament. També, darrerament, el personal de la piscina ha après a dominar la instal·lació, que obre el dia 20 de desembre.