Una de les notícies d'aquest 2019 al Berguedà ha estat el casament de l'alcalde de Gironella i director de l'Agència Catalana de Turisme, David Font, amb Lluís Vall, el regidor de Cultura i Festes del poble gironellenc, que després dels comicis del 26 de maig ha esdevingut director de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà.

L'enllaç va tenir lloc a l'abril a la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou. Va aplegar unes 185 persones, entre les quals més d'una quarantena eren polítics, tots vinculats al PDeCAT, com el president de la Diputació i alcalde d'Igualada, Marc Castells, els llavors alcaldes de Sallent, David Saldoni, i la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la consellera igualadina Ángels Chacón

La cerimònia va ser «molt emotiva», va durar aproximadament una hora i va incloure l'actuació musical d'Ivette Santamaria, acompanyada d'un piano de cua. La celebració va seguir a la colònia de Cal Vidal, on es va fer un aperitiu, amenitzat amb música, davant de l'antic teatre, reformat al seu dia, i un cop a dins s'hi va fer el banquet.