28 de desembre de 2019
28.12.2019

L'alcalde de Gironella David Font i el regidor Lluís Vall ja són matrimoni

27.12.2019 | 23:25
David Saldoni parla als nuvis davant la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou, aquest abril

Una de les notícies d'aquest 2019 al Berguedà ha estat el casament de l'alcalde de Gironella i director de l'Agència Catalana de Turisme, David Font, amb Lluís Vall, el regidor de Cultura i Festes del poble gironellenc, que després dels comicis del 26 de maig ha esdevingut director de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà.

L'enllaç va tenir lloc a l'abril a la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou. Va aplegar unes 185 persones, entre les quals més d'una quarantena eren polítics, tots vinculats al PDeCAT, com el president de la Diputació i alcalde d'Igualada, Marc Castells, els llavors alcaldes de Sallent, David Saldoni, i la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la consellera igualadina Ángels Chacón

La cerimònia va ser «molt emotiva», va durar aproximadament una hora i va incloure l'actuació musical d'Ivette Santamaria, acompanyada d'un piano de cua. La celebració va seguir a la colònia de Cal Vidal, on es va fer un aperitiu, amenitzat amb música, davant de l'antic teatre, reformat al seu dia, i un cop a dins s'hi va fer el banquet.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook