06 de desembre de 2008
06.12.2008
Jornada

Els mossos i policies locals de la UGT demanen la jubilació anticipada com els bombers

06.12.2008 | 22:23

El Sindicat de la Policia Local de la UGT i el sindicat de Mossos d'Esquadra SAP-UGT, han organitzat conjuntament una jornada sobre jubilació anticipada en el marc de la futura Llei del sistema de policia de Catalunya, amb una assistència de més de 250 policies.

En aquest acte s'ha analitzat el model ja existent en el col·lectiu de Bombers i s'ha traslladat la demanda a les administracions per impulsar un sistema similar per a tot el col·lectiu policial de Catalunya, que possibiliti jubilacions als 59 o 60 anys sense cap pèrdua de retribucions. Segons UGT, des del Departament d'Interior es s'analitza la proposta en l'esborrany de la Llei així com la coordinació entre els cossos policials.

Els representats sindicals volen participar activament en el debat i en la regulació de la futura Llei de Sistema de Policia de Catalunya, així com la ferma voluntat d'incidir en aquest procés per defensar els legítims drets del nostre col·lectiu policial.

En aquesta jornada, també s'ha informat sobre acords entre altres administracions com el Departament d'Interior del govern basc i l'Estat per constituir en el futur l'embrió d'un sistema de Segona Activitat similar al que tenen els Mossos d'Esquadra. Tot i això, UGT el diferencia de la jubilació anticipada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18