En la manifestació celebrada al centre de Madrid, un total de tres agents de la policia Municipal van haver de ser atesos per efectius del Samur-Protecció Civil a l'haver patit diverses contusions de caràcter lleu. Tots ells van ser traslladats a la Clínica Asepeyo de Coslada, segons ha informat a Europa Press un portaveu d'Emergències Madrid.

En els incidents, que es van concentrar en el cèntric carrer de Montera i la Puerta del Sol, també van resultar contusionats sis joves que participaven en la manifestació. Després de ser atesos al lloc, van ser traslladats a dependències policials en qualitat de detinguts, van indicar fonts policials.

En el transcurs de la manifestació, que va començar sobre les nou del vespre i va acabar unes dues hores després, va resultar igualment atacada la Unitat de Vigilància de la policia Municipal ubicada al carrer Montera.

A Barcelona, una altra convocatòria no autoritzada i d'última hora per part de joves, majoritàriament grecs residents a Catalunya, va reunir, a partir de les 20.00 hores, a entre 300 i 400 persones a la plaça Universitat de la capital catalana, segons les mateixes fonts. Els manifestants portaven pancartes en suport a Alexis, el jove mort a la capital grega, i altres missatges en grec.

Un fort dispositiu d'antiavalots de Mossos va impedir que els manifestants se n'anessin per la Ronda Sant Antoni, el carrer Tallers o La Rambla. La manifestació va passar per la plaça Catalunya i la Via Laietana, tot i que els joves van intentar en més d'una ocasió sortir del recorregut marcat.

Tot i això, en lloc de dirigir-se a la plaça Sant Jaume, cap a les 21.00 hores es van quedar a l'avinguda Francesc Cambó, front el mercat municipal de Santa Caterina. Just a l'altra banda de la Via Laietana, en el Pla de la Catedral està situat la fira de Nadal de Santa Llúcia.

Davant del mercat van començar a llançar pedres i a trencar i cremar mobiliari urbà -com contenidors o un arbre de Nadal-, aparadors i entitats bancàries.

Els mossos van intervenir per dispersar als manifestants, moment en el qual dos agents han quedat ferits lleus i dos manifestants van ser detinguts per desordres públics. Es tracta d'una jove grega i d'un ciutadà estranger indocumentat.