El vídeo titulat "La Catalunya que no va. L'empremta Montilla" recull fragments dels informatius de TV3 en què s'esmenten els problemes als serveis de rodalies de Renfe, l'apagada de Barcelona o els retards en l'aplicació d'Estatut, entre d'altres temes.

Davant la Comissió de Control Parlamentari de l'Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans d'Audiovisuals (CCMA), Ferran ha preguntat als directius de TVC si han cedit les imatges "que CiU ha convertit en un pamflet polític".

La directora general de la CCMA, Rosa Cullell, ha dit que les imatges no han estat cedides sinó que "probablement les han agafat directament de l'emissió".

El president del consell de govern de la CCMA, Albert Sàez, ha afegit que el tema s'ha debatut en el si del consell perquè "a tots els membres els preocupa l'ús de les nostres imatges a Internet" i que han decidit "elaborar un protocol".

Joan Ferran ha qualificat de "lamentable" que "aquest Michael Moore frustrat que és David Madí" utilitzi fragments dels informatius de TV3 "per elaborar pamflets polítics".

La parlamentària de CiU, Joana Ortega, ha respost que "abocar injúries i calúmnies contra algú que no està present" pot ser "una actuació delictiva" i ha demanat a Ferran que es retracti.

El diputat del PSC ha rebutjat retractar-se i ha afegit que David Madí és "un manipulador".

En aquesta mateixa comissió de control, el representant del PPC, Santi Rodríguez, ha preguntat a la directora de TV3, Mònica Terribas, pels fotogrames de la sèrie "Ventdelplà" on apareix una pintada amb les sigles del PP emmarcades dins d'una diana.

Terribas ha dit que "el fotograma només es veu si es deté la imatge" i que "cap dels responsables s'havia adonat de la presència d'aquesta pintada abans de l'emissió".

Així mateix, Terribas ha expressat les seves disculpes i ha aclarit que el fotograma ja ha estat retirat perquè no torni a aparèixer en possibles reposicions de la sèrie.

Les xifres d'audiència dels mitjans de la CCMA també han estat objecte de polèmica quan la parlamentària de CiU, Joana Ortega, ha criticat la "falta d'ambició" i l'"autocomplaença" dels directius de la televisió pública davant "la constant pèrdua d'oients de Catalunya Ràdio".

La diputada d'ERC, Marina Llansana, ha recordat que Catalunya Ràdio és líder d'audiència a Catalunya i ha assegurat que "sembla que a la senyora Ortega li sàpiga greu que les seves previsions catastrofistes no s'hagin complert".

Respecte als efectes de la crisi a les arques de TVC, Rosa Cullell ha reconegut que "la campanya de Nadal serà fluixa" en ingressos publicitaris, però ha assegurat que "no afectarà al resultat final" i es compliran les previsions de tancar l'any amb una reducció d'"entre el 10 i 11 per cent dels ingressos publicitaris".