23 de desembre de 2008
23.12.2008
projecte

El Govern aposta per agilitzar la gestió dels pisos protegits amb la creació de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya

23.12.2008 | 20:35

El Govern ha aprovat aquest dimarts el Projecte de llei de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, que serà tramitat d'urgència quan es reprengui l'activitat parlamentària a principis del 2009.

Així ho ha assegurat el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, que ha ressaltat la importància d'aquest projecte que pretén 'millorar' els instruments d'organització de l'habitatge protegit per tal de gestionar-lo de manera 'més eficient, més ràpida i més econòmica', segons Baltasar. La creació de l'Agència està recollida com una de les mesures del Pacte Nacional per a l'Habitatge.

L'objectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya és executar i gestionar les polítiques d'habitatge que són competència de la Generalitat de Catalunya. Especialment, donarà la resposta de la Generalitat al creixement, la complexitat i la proximitat al territori necessària de les actuacions públiques en matèria d'habitatge mitjançant la seva gestió integrada. La nova Agència integrarà a la seva estructura l'empresa pública Adigsa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18