Les sortides s'han concentrat al litoral de Girona i Barcelona. A banda, els Bombers també han hagut de fer diverses actuacions relacionades amb les inundacions i, puntualment, per les nevades.

Els serveis s'han dut a terme majoritàriament per retirar arbres caiguts, cables, tendals i diferents elements caiguts a la via pública, o també per fer sanejaments de façanes. Així mateix, també s'han fet sortides, encara menor mesura, per inundacions a baixos i problemes amb fuites d'aigua que hi ha hagut en algun habitatge. D'altra banda, els Bombers han donat assistència a algun vehicle que havia quedat embarrancat per la neu o l'aigua, però en cap cas no hi ha hagut danys personals.

Per demarcacions, a Girona els Bombers han fet 96 sortides, de les quals 42 han estat per retirar arbres i cables. Les comarques on s'ha dut a terme més actuacions han estat la Garrotxa, l'Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva. A la demarcació de Barcelona, els Bombers han fet 108 sortides sobretot per problemes relacionats amb el vent sobretot al Barcelonès, Maresme i Baix Llobregat. A la demarcació de Lleida, s'han portat a terme dues actuacions pel temporal, i finalment a Tarragona, els Bombers han hagut de treballar en tres sortides.