Fernández Díaz ha assenyalat que amb aquesta participació es pretén aconseguir "un projecte global adequat per als veïns i comerciants de la zona com a principals usuaris".

El president del grup del PP ha comentat que la reforma és necessària a causa de l'estat actual en què es troba el parc, que ha anat patint un procés de deteriorament pel pas del temps "i també al nostre entendre per la falta de manteniment", ha afegit.

En aquest sentit, ha demanat que s'estableixi un pla de manteniment perquè "no torni a haver-hi una situació de deixadesa com l'actual", i que s'estructuri en un recinte que combini zones d'oci per als més petits, esportives, activitats per als més grans "i un lloc de retrobament per als veïns".

Així mateix, Fernández Díaz ha assenyalat que durant el temps que han durat les obres de l'AVE "el manteniment d'aquest parc s'ha oblidat completament, les obres del tren d'alta velocitat ara no han de servir d'excusa per justificar el lamentable estat actual".

El president del grup del PP ha recordat que la recuperació d'aquest espai va ser en el seu moment una reivindicació veïnal, per això ha demanat que s'informi a les entitats veïnals sobre quines actuacions es duran a terme, "ja que la majoria de veïns volen participar en l'elaboració d'aquest projecte amb les seves aportacions".