Segons el Meteocat, la cota de neu baixarà progressivament al llarg de la jornada i, a última hora, se situarà als 900 metres al quadrant nord-est --el més afectat pel temporal-- i als 1.200 metres a la resta de Catalunya. Per tot això, fins a les 1.00 hores de demà, es preveuen capes de neu de fins a cinc centímetres de gruix en cotes superiors als 700 metres.

Les precipitacions, en forma de pluja i neu, es localitzaran al quadrant nord-est i a la resta del litoral i Prelitoral. Seran d'intensitat feble i localment moderades, i s'esperen quantitats poc importants. A la resta del territori no hi haurà pluges, exceptuant la vessant sud del Pirineu Occidental, on podria ploure de manera feble i aïllada a partir del migdia.

El Meteocat també alerta del mal estat de la mar durant el matí d'avui, ja que hi haurà maror, amb onades que superaran els 2,5 metres d'altura fins a les 13.00 hores d'avui.

Pel que fa al trànsit, a aquesta hora romanen quatre carreteres tallades i en quatre més calen les cadenes. Es tracta de vies secundàries situades a les comarques del Ripollès, Garrotxa i Berguedà.