El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va negar ahir que tingui cap pacte amb el president de Reagrupament, Joan Carretero, per concórrer conjuntament a les pròximes eleccions catalanes. Laporta no va voler entrar a valorar la crisi del partit independentista i es va limitar a dir que és un problema "que els afectats resoldran de la millor manera que puguin".

Davant d'una gran expectació mediàtica, Laporta (que participava en una reunió de la UEFA sobre la promoció del civisme i les bones pràctiques a les ciutats que siguin seu de partits de futbol internacionals) va tirar pilotes fora davant les preguntes sobre la seva relació amb la formació política Reagrupament i sobre el seu possible futur a la política catalana.

Així, el president del Futbol Club Barcelona va negar tenir cap decisió presa i va explicar que "estic fent reflexions i aglutinant una sèrie d'elements de judici que em permetran prendre una decisió, que ara no tinc".

Laporta va destacar que la seva serà una conclusió a la qual arribarà "amb tranquil·litat" i que serà "la que consideri millor per al país". El president del Barça va repetir diverses vegades que "no tinc res decidit" i va assegurar que el que ara mateix "em motiva és acabar la presidència del Barça de la millor manera possible".

Sobre la crisi de Reagrupament, Laporta va matisar que "són qüestions internes. Tinc molt respecte als afectats però són coses que no m'afecten directament".