El primer ministre italià, Silvio Berlusconi, ha reconegut que "va donar diners" a la jove Kharima 'Ruby' El Mahroug, la principal testimoni del procés interposat contra el mandatari per prostitució de menors i abús de poder, perquè "no es prostituís".

'Il Cavaliere' ha sostingut que va ajudar Ruby perquè tingués també "la possibilitat d'entrar en un centre estètic amb una amiga" i que la jove li va dir que necessitava un làser de depilació de 60.000 euros.

A més, Berlusconi ha declarat que va demanar al seu comptable, Giuseppe Spinelli, que li donés aquests diners a Ruby "per a qualsevol cosa que necessités" per "no obligar-la a exercir la prostitució, per portar-la per camí contrari", segons recull el diari 'La Repubblica'.

El primer ministre ha parlat així als centenars de periodistes que l'esperaven a les portes de la seu del Tribunal de Milà, on se celebra aquest dilluns la segona audiència del cas Mediaset, un altre procés interposat contra el mandatari per frau fiscal en la compravenda dels drets de diverses pel•lícules nord-americanes.