Convergència i Unió ha revalidat la majoria a Calaf. La formació ha aconseguit superar els registres de les anteriors eleccions municipals i tindrà en aquesta legislatura 7 regidors, un més que en els anteriors comicis.

L'actual alcaldessa de Calaf, Maria, Antònia Trullàs i Povedano, tornarà a dirigir el consistori calafí, i ho farà acompanyada per Plataforma per Catalunya (PxC) i Units per Calaf-Acord Municipal (UC-AM). Per primer cop, Plataforma per Catalunya, amb l'igualadí Marcel Dot al capdavant, entrarà a l'Ajuntament amb tres regidors, cap veí de Calaf. Lourdes Oliveras i Vives, que encapçala la llista d'UC-AM, serà l'única regidora de la formació a Calaf. El 69,81% de la població ha exercit el seu dret a vot, 1.614 persones, de les quals 777 han votat CiU, 341 PxC, 150 UC-AM, 77 han votat en blanc i 30 de nuls.

El portaveu de CiU a Calaf i regidor d'Urbanisme a l'actual legislatura, Joan Caballol, ha valorat positivament els resultats "perquè s'ha augmentat la majoria i permetrà governar amb més eficàcia". Caballol ha afirmat que els resultats tenen un gust agredolç pel vot xenòfob a Plataforma per Catalunya. "Calaf és el poble de l'Anoia amb més immigració i la gent s'ha confiat en què CiU tornaria a governar i per això, ha fet sortir aquest vot de protesta" ha sentenciat Caballol. En aquest sentit, el regidor ha anunciat que a partir d'ara treballaran pel poble, per millorar la situació econòmica i l'ocupació. Trullàs és alcaldessa del municipi des del 2003.